گلابی را از دست ندهید


گلابی منبع فوق العاده ی فیبری به نام پکتینه که به کاهش کلسترول و بهبود کارکرد کولون (روده ی بزرگ) کمک می کنه.

این میوه ی خوشمزه هم اینکه شامل اندازه زیادی ویتامین C، ویتامین های گروه B، مقدار کمی ویتامین A و E و املاح معدنی مخصوصا پتاسیمه.

گلابی پر از املاح معدنی، پتاس و تانینه و می تونه اسید اوریک خون رو پایین بیاره. واسه این کار بهتره که گلابی رو با پوست بخورین. از این گذشته گلابی واسه افراد روماتیسمی و آدمایی که از آرتریت رنج می برند خوبه.

به نظر ی کارشناسان، گلابی اعصاب رو آروم می کنه، کارکرد غدد داخلی رو بهبود می بخشه، فشار خون رو تنظیم می کنه، خون رو تصفیه و کلیه ها رو تمیز می کنه. در صورت تنبلی روده ها، مریضی های گلو و مریضی هایی مانند سل، ضعف بدن و کم خونی هم گلابی کمک زیادی می کنه.

گلابی شامل اندازه زیادی آنتی اکسیدان های محافظ سیستم قلبی عروقی بدنه. پیشنهاد می کنیم واسه پیشگیری از سکته مغزی، گلابی و میوه های دیگری که گوشت سفیدی دارن بخورین.

این میوه ی خوشمزه جزو میوه هاییه که آلرژی ایجاد نمی کنه به خاطر همین می تونید این میوه رو له کرده و به کودکان بدین.
به نظر ی کارشناسان، گلابی اعصاب رو آروم می کنه، کارکرد غدد داخلی رو بهبود می بخشه، فشار خون رو تنظیم می کنه، خون رو تصفیه و کلیه ها رو تمیز می کنه

واسه بعضی از افراد حساس مصرف زیاد گلابی می تونه باعث اسهال شه. حواستون باشه که گلابی های به طور کاملً رسیده رو استفاده کنین. گلابی های نرسیده ممکنه باعث نفخ و عفونت شه.

به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین زمان مصرف، گلابی های سالم رو انتخاب کنین. گلابی های خراب و له شده شامل کپک خطرناکی به نام میکوتوکسین می باشه. این کپک سمی به نام پاتولین ترشح می کنه که باعث حساسیت و خارش پوست، حالت تهوع، مشکلات مربوط به کلیه ها و کبد می شه. اگه دیدید یه بخشی از گلابی در حال کپک زدن یا گندیدنه اون رو مصرف نکنین و دور بندازید. به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین که پاتولین حتی با پخته شدن هم از بین نمی رود.

به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین از گلابی هایی استفاده کنین که به روش ی ارگانیک کشت شده ان وگرنه امکان داره پوست میوه به آفت کش ها آلوده باشه. به خاطر همین پیشنهاد می کنیم این میوه ها رو با پوست نخورین و یا اینکه اون ها رو با دقت شستشو بدید.

سلامت