گاناش: طعم منحصربه‌فردی از ترکیب شکلات و خامه


یه سری از کیک ها عمومیت و مقبولیت زیادی دارن. پس خیلی راحت و به آسونی در خیلی از قنادی ها یافت می شن. یا اگه به کافه ای مراجعه کنین، سفارش دادن اون به کافه چی کار سختی نیس، چون حتما اون رو در دست و بال اون پیدا می کنین. پس کم کم دستتون میاد که این طور کیک ها رو از کدوم قنادی باید بخرین تا از کیفیت و طعم اون مطمئن باشین یا باید قرارهای عصرانه ی خود رو در کدوم کافه بذارین تا رضایتتان از منوی اون کافه برآورده شه. اما بعضی کیک ها خاص تر هستن و همه قنادی ها از عهده عرضه ی یه نمونه ی باکیفیت اون برنمی آیند. یکی از این کیک ها، کیک گاناشه. این کیک مثل کیکی شکلاتیه اما طعم متفاوتی داره. شاید بهتر باشه اول کمی درباره ی خود گاناش صحبت کنیم.

گاناش

از گاناش به عنوان لعابی واسه پوش,ندن کیک استفاده می کنن و حتی بعضی وقتا بعضی از ادما از اون به عنوان دسری خوش طعم نام می برند. گاناش کلمه ای فرانسویه که بعضی وقتا گاناج یا گاناژ هم خونده می شه. اما اجازه بدین ما به اون همون گاناش بگیم چون “ch” در زبون فرانسه، “شین” تلفظ می شه. بعضی قنادهای صاحب سبک فکر میکنن که گاناش اول در سوئیس به عنوان پایه ای واسه درست کردن ترافل مورد استفاده قرار می گرفته اما عده ی زیادی اون رو به طور کامل و به طور اصیلی فرانسوی می دانند.

گاناش چیجوری جفت و جور می شه

واسه درست کردن گاناش ما به خامه ای که بین ۳۵ تا ۴۰ درصد چربی داره، نیاز داریم و البته شکلات تلخ یا شیرین یا از هر دو به تساوی. این مورد کمی بستگی به ذائقه ی شما داره. ما باید اول خامه و شکلات رو گرم کنیم و بعد مخلوط کرده و اون قدر هم بزنیم که مخلوط صاف و یه دستی حاصل آید. اگه قصد کردیم گاناش رو در خونه جفت و جور کنیم، ما می تونیم در دستور جفت و جور ی اون از شکل های جور واجور طعم دهنده های مجاز موجود در بازار هم استفاده کنیم یا از هر نوع شکلاتی که علاقه داریم. شکلات تلخ، شیری یا سفید. هم اینکه نسبت های به کار گیری خامه و شکلات متفاوت هستن ولی اصل اون هستش که به اندازه مساوی باید از خامه و شکلات استفاده کرد. درضمن شما می تونید واسه دست یابی به کیکی با لعاب تیره، براق و نورانی، در بین آماده کردن گاناش از روغن،کره یا شربت ذرت “Corn Syrup” هم استفاده کنین.

گاناش کجاها استفاده می شه

و اما موارد به کار گیری گاناش. از گاناش هم واسه تزئین روی کیک یا همون Frosting و هم بین لایه های کیک (Filling) یا فرم دادن به صورت ترافل استفاده می کنن. طعم و کیفیت گاناش در درجه اول بستگی به کیفیت شکلات داره. بالطبع شکلات خالص موجب می شه گاناش شما از دید کیفیت، قله ها رو درنوردد. یعنی شکلاتی که فقط شامل شکلات، شکر، کره کاکائو (دلیلی که دلیل آب شدن شکلات در دهن می شه)، وانیل و لسیتین باشه و در ترکیبات اون خبری از چربی های گیاهی نباشه. پس از شکلاتی خالص استفاده کنین تا گاناش شما به طور کامل براق و نورانی شه.

گاناش رو به صورت عمومی در کیک های مختلفی به کار می برند. به طور مثال کیک براونی، پای یا دونات. ولی

حالا تصور کنین که کیکی به نام کیک گاناش وجود داشته باشه. حتما شمام با ما هم عقیده هستین که کیک گاناش تا چه حد زیادی می تونه بافت نرم و یه دستی داشته باشه و البته طعم شکلات اونم که دادوفریاد می کنه.

ما به شما برندی معرفی می کنیم که در میان اجناس خود کیک گاناش رو هم عرضه می کنه. برند کیک تی اس. این برند اجناس خود رو کمی متفاوت تر از راه های رایج قنادی های سنتی جفت و جور می کنه. تی اس واسه تولیدات خود مجهز به کارخانه ای حرفه ای و مکانیزه شده. به طور روزانه سفارشات خود رو جمع بیاری می کنه و بعد کالاهایی تولید می کنه که موندگاری پنج روزه دارن و خیلی از کافی شاپ ها، رستوران ها، سفره خونه های سنتی، بوفه ها، هتل ها، مجموعه های ورزشی، بیمارستان ها و تالارهای جشن و مهمانی از خریداران اون ها هستن. علاوه بر این کسب وکارها، قنادی ناتلی هم در بخشی از قنادی خود به عرضه ی کیک های تی اس می پردازه و اون ها رو هم به صورت کامل و هم به شکل برشی به علاقه مندان دنیای شیرینی عرضه می کنه. پس شما می تونید واسه دست یابی راحت به کیک گاناش خوشمزه یا به قنادی ناتلی در خیابون سهروردی جنوبی مراجعه کنین یا با سر زدن به سایت ناتلی، این کیک رو آنلاین سفارش بدید. سفارش شما به آسونی به دستتون می رسه. هم اینکه اگه در منطقه دلیوری باشه، سفارش شما رایگان فرستاده میشه.

کیک گاناش

کیک گاناش رو یادتون نره تا بتونین طعم منحصربه فردی از ترکیب شکلات و خامه رو تجربه کنین. اگه هم به کافه ای سر زدید که کیک گاناش نداشت، به اون ها پیشنهاد کنین از مشتریان کیک تی اس شن.

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی