کیک گل سرخ، کیک مناسب فصول سرد


مواد لازم :

تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
شیر : ½ پیمانه
گلاب : ¼ پیمانه
روغن مایع : ¾ پیمانه
گل محمدی : ¼ پیمانه
فندق خرد شده : ½ پیمانه
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق سوپخوری

 

 

روش درست کردن :

اول تخم مرغا رو به همراه شکر با همزن بزنین تا دانه های شکر حل شه.(حدود ۳ یا ۴ دقیقه)
بعد روغن مایع رو اضافه کنین و گلاب و شیر رو در مراحل بعدی.
آرد رو به همراه بکینگ پودر الک کنین و در دو سه مرحله به مایه کیک بیفزائید.
در آخر فندقای خرد  رو بریزین و با قاشق آروم هم بزنین.

کف قالب رو کاغذ کاهی بندازید و مایع کیک رو به شکل بریزین، در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه اجازه پخت بدید.

با در نظر گرفتن اینکاه این کیک کمی خشکه با یه گاناش شکلاتی ( سس شکلاتی ) سرو شه، بدین منظور مقدار ۵۰ گرم شکلات تخته ایی و ۵۰ گرم خامه رو به روش بن ماری روی بخار کتری حل و آماده کنین و سطح کیک رو با اون بپوشونین.

بدلیل اینکه گل سرخ و گلاب طبع گرم داره، پخت اون در فصول سرد سال پیشنهاد میشه.

سیمرغ