کیک هویج؛ کیکی نارنجی‌رنگ و خوش‌طعم

کیک هویج همون طور که از نام اون معلوم و مشخصه، به کیکی گفته می شه که هویج ماده اصلی در دستور پخت اون باشه. در روند پخت این کیک، هویج نرم می شه و بخاطر این این کیک بیشتر بافتی متراکم و نرم داره.

کیک هویج

مراحل پخت کیک هویج شباهت به پخت نون داره. اول تموم مواد خشک مخلوط می شن، بعد مواد مرطوب به صورت جدا با هم مخلوط شده و بعد از هم زدن کامل به مواد خشک اضافه می شن. در خیلی از دستورالعمل های جفت و جور کیک هویج موادی هست که به صورت اختیاری قابل اضافه یا حذف کردن هستن. مانند دانه های آجیل، دارچین یا کشمش. اما شکر و تخم مرغ جزئی جدایی ناپذیر در دستور پخت این کیک هستن. در آمریکا و در بعضی از طرزتهیه های این کیک از پنیر خامه ای هم استفاده می کنن.

در کل کیک هویج کیک نرم و مرطوبی به حساب میاد و می توان اون رو طولانی تر از خیلی از دیگر شکل های جور واجور کیک ها نگهداری کرد.

کیک هویج ممکنه ساده خورده شه اما جفت و جور اون معمولا سخته. کیک هویج از اون دسته کیک هایی حساب می شه که اکر دستور پخت عالی نداشته باشه، نتیجه کار خیلی باحال نخواد بود. چون به دلیل وجود هویج در بافت کیک، امکان اینکه کیک شما خمیری و خیس و چسبناک شه، خیلی زیاده. در خیلی از مواقع مرکز کیک خمیری می شه و کیک پف لازم رو نداره. در نتیجه صرف اون مورد پسند نیس.

گذشته کیک هویج

در قرون وسطی شیرین کننده های کیک گران و کم پیدا بودن. پس به کار گیری هویج در کیک ها از اون دوران رواج داشته. قدیمی ترین دستور پخت واسه کیک هویج به سال ۱۸۲۷ میلادی برمیگرده. اما رسمی ترین دستور پخت رو می توان تو یه کتاب از مدرسه خونه داری در سوئیس به سال ۱۸۹۲ میلادی خواند. با در نظر گرفتن میراث و ریشه شیرینی پزی در سوئیس، می توان گفت کیک هویج یکی از محبوب ترین کیک ها در سوئیسه. مخصوصا واسه جشن های تولد کودکان.

این کیک در انگلستان هم کیک محبوبیه. که شاید این محبوبیت به جنگ جهانی دوم برمیگرده. چون در اون دوران این کیک رواج زیادی پیدا کرده بود. کیک هویج واسه اولین بار در رستوران ها و سالن های غذاخوری در آمریکا در اوایل ۱۹۶۰میلادی در دسترس قرار گرفت. به طوری که در سال ۲۰۰۵، شبکه تلویزیونی آمریکا از کیک هویج به عنوان یکی از پنج غذاهای محبوب و عادی در دهه ۷۰ میلادی نام برد. هم اینکه براساس یه نظرسنجی در رادیو، در سال ۲۰۱۱ کیک هویج به عنوان یکی از کیک های موردعلاقه در انگلستان انتخاب شد.

c2

کیک هویج معمولا در جنوب شرقی آسیا به عنوان صبحونه یا میان وعده مورد استفاده قرار می گیرد. اما اشتباه نکنین. این کیک همون کیک هویج مورد بحث ما نیس. چون در اون هیچ گونه هویجی یافت نمی شه. بلکه این کیک از تربچه سفید جفت و جور می شه.

کیک هویج در ایران

این کیک موردعلاقه خیلی از افراده و کیک مطبوعی به حساب میاد. کیکی مناسب واسه مهمانی های برانچ یا مهمانی های عصرانه. هم اینکه دسری شکیل و خوشمزه واسه بعد از یه شام گرم و خوش طعم. اما این کیک در همه قنادی ها یافت نمی شه و اگه هم بتونین اون رو پیدا کنین، معلوم نیس از کیفیت اون راضی هستین یا نه. با در نظر گرفتن این توضیحات، ما واسه شما پیشنهادی معرکه داریم.

قنادی ناتلی کیک های برند تی اس رو در قنادی خود عرضه می کنه. این کیک ها تا پنج روز زمان مصرف دارن. علاوه بر کیلویی، به صورت برشی هم فروخته می شن. کیک هایی که علاوه بر مشتریان خونگی، در میان کافه ها، رستوران ها، تالارها و دیگه کسب وکارها هم طرفداران پروپا قرصی دارن. کیک تی اس اجناس زیادی داره که یکی از اون ها کیک هویجه.

برند کیک تی اس کیک هویج خود رو با کیک پوند کره ای، گردو، هویج، دارچین و کرم کاستارد جفت و جور می کنه. کیک پوند یه جور کیک کره ای است که منشأ اون کشور انگلستان است. اصل این کیک از کل یه پوند آرد، یه پوند شکر، یه پوند کره و یه پوند تخم مرغ درست می شه و بخاطر این هم این نام بر اون گذاشته شده است اما در واقع کیک پوندهای امروزی از نظر ترکیب، تغییرات بسیار زیادی کرده ان.

کیک هویج تی اس رنگ نارنجی خوش رنگی داره و با کرم کاستارد تزئین شده. بافتی نرم و خوش طعم داره و صرف کردن اون با لیوانی چای یا فنجانی قهوه می تونه روز یا شب شما رو بسازه. ناتلی در سایت خود این کیک رو به صورت آنلاین هم واسه فروش گذاشته و اگه شما در منطقه دلیوری باشین، می تونید کیک هویج سفارشی خود رو رایگان دریافت کنین.

 

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *