کیک قرمز مخملی کیکی ۳۰۰ دلاری


کیک قرمز مخملی که در زبون انگلیسی Red Velvet نامیده می شه، به نام های کیک قرمز والدورف، کیک قرمز اطریشی والدورف، کیک فرش قرمز، کیک قرمز اسرارآمیز، کیک شعله ای و کیک سیصد دلاری هم خونده می شه یه کیک لایه ای با طعم و مزه ی شکلات و رنگ قابل توجه قرمزه که این رنگ قرمز در بعضی موارد روشن و بعضی وقتا هم تیره س. رنگ قرمز در این کیک از مقدار قابل توجه ای رنگ های خوراکی حاصل می شه. معمولا رنگ قرمز به صورت آشکاری در اختلاف با رنگ سفید و یکدستیه که سراسر کیک رو می پوشاند. اولین نمونه ی گزارش شده از کیک که بوسیله رنگ های مصنوعی به دست اومده به سال ۱۹۵۹ میلادی برمیگرده و از همون سال هم اون رو به نام کیک قرمز نامیده ان. این کیک یکی از کیک های مورد پسند افراد در روز بین المللی ولنتاینه. که دلیل اون هم به نظر روشن میاد. رنگ قرمز کیک.

کیک قرمز مخملی

واژه ی قرمز که به این کیک شکلاتی اضافه شد، در واقع به دلیل یه عکس العمل زنجیره ای شیمیاییه که از یه طرف میان اسید موجود در شکلاته و از طرف دیگه پودر کاکائوی طبیعی به همراهی یه مایع اسیدی که معمولا خامه یا شیر ترش شده یا آب دوغه و هم اینکه مقادیری بیکینگ پودر که باعث به وجود اومدن رنگ قرمز می شن. کیک هایی که در پخت اون ها از بیکینگ پودر استفاده شده، به دلیل بهره مندی از زنجیره شیمیایی، از رنگ روشن تری بهره مند هستن. در اوایل قرن بیستم، این نمونه کیک به نام قرمز مخملی معروفیت پیدا کرد.

گذشته کیک قرمز مخملی

کیک مخملی، بدون برخورداری از صفت جدا قرمز بودن، به دوره ی پس از جنگ داخلی آمریکا برمیگرده و به خاطر بافت نرم و یکدستی که داشته، اون رو به این نام می خونده ان. در آگوست ۱۸۷۱ در مونترآل و نوامبر همون سال تو یه مجله ی آشپزی دیگه در بوستون به دستورالعمل پخت کیک مخملی واسه اولین بار اشاره شده و در دهه ی ۱۹۴۰میلادی پخت کیک شکلاتی مخملی، بدون هیچ افزودنی رنگ خوراکی، بسیار عادی بوده.

همون طور که گفتیم فکر اولیه ی پختن یه کیک به رنگ قرمز یا در موارد کمتری به رنگ صورتی و بدون به کار گیری شکلات به دهه ی ۱۸۷۰ برمیگرده. کیک هندوانه ای نمونه ی روشن اون به حساب میاد. با شروع دهه ی ۱۸۷۰، شرکت بیکینگ پودر پرایس در شیکاگو، محصول جدیدی از رنگ خوراکی رو به صورت مایع و در بطری های کوچیک به بازار عرضه کرد که اضافه کردن رنگ رو به مواد غذایی آسون تر می کرد. اتفاقی که با استقبال بی نظیری هم روبه رو شد.

گذشته کیک قرمز مخملی

یکی از کیک های اولیه که با اضافه کردن مقدار زیادی رنگ خوراکی قرمز درست می شد، همین کیک قرمز والدورف بود. کیکی که به شکل ابتدایی در سال ۱۹۵۹ به وجود اومد. در اون زمان، هتل اطریشی والدورف هیچ کیک قرمز والدورف یا قرمز مخملی یا حتی کیکی مشابه اون رو عرضه نکرده بود. در واقع دلیلی که باعث شد کسی رو به این کار وا داره که یه یا دو بطری رنگ قرمز خوراکی رو به طور کامل در خمیر اولیه ی یه کیک خالی کنه، نمی دانیم. بعضی منابع، از شرکت افزودنی های خوراکی گونزالس در تگزاس تجلیل می کنن که در دهه ی ۱۹۴۰ واسه فروش بیشتر تلاش می کرد؛ هرچند که اولین گزارش همکاری شرکت فوق الذکر در جفت و جور کیک قرمز مخملی به سال ۱۹۶۲ برمیگرده. ممکنه بیزاری بانوان خونه دار دهه ی ۱۹۵۰ از رنگ قهوه ای کیک های شکلاتی که می پختند، دلیلی شده باشه تا خمیر کیک رو با مقدار بیشتری از رنگ های خوراکی مخلوط کنن. شاید هم این مخلوط کردن به طور کامل از روی بی دقتی انجام شده باشه.

کیک قرمز مخملی در ایران

کیک قرمز والدورف شباهتی به نمونه های قبلی خود که مقدار قابل توجه ای شکلات داشتن و رنگشون هم تیره بود، نداشت. یه افسانه درباره ی محبوبیت کیک قرمز والدورف هست. روزی یکی از مشتری های هتل اطریشی والدورف واسه دسر خود سفارش یه تیکه کیک می دهد. خانوم مشتری پس از اون که کیک رو نوش جون می کنه از طعم اون بسیار لذت می برد. از پیش خدمت نام اون رو می پرسد. پیش خدمت به اون نام کیک رو می گوید. خانوم مشتری روش درست کردن اون رو جویا می شه که اون رو پس از دریافت صورت حساب تحویل می گیرد. اما در کمال تعجب متوجه این موضوع می شه که صاحب رستوران هتل، توضیح روش درست کردن ی کیک رو هم در صورت حساب قید کرده. این موجب عصبانیت زیادتر از اندازه خانوم مشتری می شه. خانوم مشتری هم که کاری از دستش ساخته نبود، پس از پرداخت صورت حساب، تصمیم به تلافی می گیرد و روش درست کردن ی کیک رو واسه همه ی دوستان و آشنایان خود توضیح می دهد.

داستان ادامه می یابد و در روز جمعه ۲۲ ماه می ۱۹۵۹ در اوهایو، یه روزنامه بنام هیلزبورو گزت، در مقاله ی خود به هتلی در شهر دیگه، شیکاگو، اشاره می کنه و در اون از کیک والدروف با عنوان “این یه روش درست کردن ی کیک سیصد دلاریه” یاد می کنه. سه روز پس از اون، در روز دوشنبه ۲۵ ماه می، نسخه ای از مجله ی ژورنال اخبار روش درست کردن ی یه کیک رو به چاپ می رساند که شامل نمونه ی استاندارد کیک قرمز مخملی با پوشش سفید و منجمدی روی اون بود.

اینجوری اولین نام ثبت شده از کیک در دنیای مدرن امروزی مربوط به سال ۱۹۶۲ و فروشگاه سرزمین مواد غذایی در سیاتل آمریکا هستش که در تبلغات فروشگاهی خود نام کیک قرمز مخملی والدورف رو به اون داده بود.

کیک قرمز مخملی در ایران

این کیک در ایران هواداران مخصوص به خود رو داره و بیشتر در کافی شاپ ها عرضه می شه. واسه تجربه طعم خوشمزه این کیک ما پیشنهاد می کنیم با برند کیک تی اس آشنا شید. این برند در سبد اجناس خود کیک Red Velvet رو هم داره. کیکی موردعلاقه ی مشکل پسندان. کیک تی اس علاوه بر این که اجناس خود رو در اختیار کافی شاپ ها، رستوران ها، سفره خونه های سنتی، بوفه ها، هتل ها، مجموعه های ورزشی، بیمارستان ها و تالارهای جشن و مهمانی قرار می دهد، کیک های خوشمزه ی خود رو در قنادی ناتلی هم عرضه می کنه. شعبه مرکزی قنادی قدیمی ناتلی در خیابون سهروردی شمالی واقع شده. شما می تونید حتی این کیک رو از راه سایت ناتلی به صورت آنلاین بخرین.

کیک قرمز مخملی تی اس با بهره گیری از فناوری روز دنیا تولید شده و در اون از مواد اولیه و ترکیبات تازه و با کیفیت استفاده شده. کیکی که علاوه بر ظاهر متفاوت و زیبای خود، طعم و مزه ای بی مثل هم داره.

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی