کیک شکلاتی یکی از معروف‌ترین کیک‌های جهان

کیک شکلات کیکیه با طعم شکلات ذوب شده یا پودر کاکائو. شاید بشه گفت این کیک یکی از معروف ترین کیک های جهان به حساب میاد. به خصوص کودکان از طرفداران دو آتیشه ی این کیک حساب می شن. هم اینکه در دنیای قنادی و شیرینی پزی این کیک، پایه طبخ خیلی از کیک های دیگه ایه. تاریخ کیک شکلاتی به سال ۱۷۶۴ میلادی می رسد. وقتی که دکتر جیمز بیکر کشف کرد که چیجوری می توان از سابیدن دانه های کاکائو به شکلات رسید. کیک شکلات سنتی، کیک لایه ای شکلاتی، کیک جنگل مشکی، کیک سوفله شکلات، کیک فاج، کیک شکلاتی گاناش، کیک قرمز مخملی یا حتی نمونه های دیگری مانند براونی از نمونه های عادی و محبوب کیک شکلاتی هستن.

کیک شکلاتی معمولا بافت نرمی داره و رایحه ای بسیار خوش. دستور پخت کیک شکلاتی آسون و راحته و پیچیدگی خاصی نداره. کیک شکلاتی سنتی خیلی راحت و به آسونی درست شده و آماده می شه.

کیک شکلاتی

مواد لازم واسه درست کردن کیک شکلاتی ساده شامل ۲۰۰ گرم آرد سفید،  ۲۰۰ گرم شکر، یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین، ۱۷۵ گرم کره، ۴۰ گرم پودر کاکائو، دو تخم مرغ بزرگ، ۱۵۰ میلی لیتر خامه ترش (یا معمولی) و اگه دوست داشتین دو قاشق چایخوری عصاره وانیل می شه.

اگه مواد رو قبلا از یخچال بیرون بذاریم تا با هوای اتاق هم دما شه، بهتره. فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. بعد آرد رو الک کرده و بعد همه مواد رو با هم در دستگاه می ریزیم و هم می زنیم؛ اونقدر که یه مایع کشدار و غلیظ و خوشبو آماده شه. در آخر هم مواد رو تو یه قالب یا ظرف کیک پزی که چرب و آردی شده، می ریزیم و واسه پخت به مدت نیم ساعت می گذاریم در فر بمونه. وقتی مواد به چوب خلال دندون نچسبد، به معنی اتمام زمان پخت کیک هستش.

این مطلب را هم بخوانید :
گران‌ترین و ارزان‌ترین شهرهای آسیا کدامند؟

یادتون نره که می تونید اندازه پودر کاکائو رو کم یا زیاد کنین. پودر کاکائو با کیفیت بالا همراه با شکلات عالی و باکیفیت، طعم بی نظیری به این کیک سنتی و قدیمی می دهد. شما حتی می تونید واسه روی این کیک یه کرم عالی و فوق العاده جفت و جور کنین. واسه این کار به ۷۵ گرم کره، ۱۷۵ گرم شکلات مشکی آب شده، ۳۰۰ گرم شکر، یه قاشق چایخوری عصاره وانیل و ۱۲۵ گرم خامه شیرینی پزی نیاز دارین.

شکلات رو در ظرفی با بخار آب، ذوب کنین. کره رو هم باید آب کرد. هر دو رو وقتی که کمی سرد شدن، در ظرفی با هم مخلوط کنین. بعد نوبت اضافه کردن خامه س. مخلوط پایانی باید همراه با شکر به قدر کفایت زده شه. در این دستور شکلات هر چقدر تلخ تر، نتیجه بهتر می شه. از این کرم وقتی استفاده می کنیم که کیک به طور کامل خنک شده باشه.

کیک شکلاتی

کارشناسان امر می می گن بهتره کیک شکلاتی با نوشیدنی گرمی سرو شه که عطر و طعم غالبی نداشته باشه. تا اینجوری طعم کیک حفظ شه و بشه بیشتر از اون لذت برد.

اما بعضی وقتا ممکنه وقت یا حوصله پخت کیک رو نداشته باشین. تو یه همچین وضعی حتما سر زدن به یه قنادی خوب و درجه یه اولین گزینه ایه که به ذهنتون خطور می کنه. کیک شکلاتی در خیلی از قنادی ها عرضه می شه اما بعضی وقتا فرق کیفیت در حدیه که موجب تعجب می شه. بخاطر این ما الان به شما برندی رو معرفی می کنیم که تعدادی از کیک های شکلاتی خوشمزه رو در میان تولیدات خود داره.

این مطلب را هم بخوانید :
گرانترین ماده جهان چیست؟

برند کیک تی اس با به کار گیری فناوری روز، مواد اولیه مرغوب و نیروی خبره ی توانا و هم اینکه با پیروی از قوانین سلامت و بهداشت، کیک ها و دسرهایی رو در اختیار مشتریان خود قرار می دهد که بی مثل هستن. این برند تونسته با محکم کردن جای پای خود در دنیای کسب و کارای شیرین و خوشمزه، خیلی از صاحبین کافی شاپ ها، رستوران ها، سفره خونه های سنتی، بوفه ها، هتل ها، مجموعه های ورزشی، بیمارستان ها و تالارهای جشن و مهمانی رو راضی کنه که با کیک های تی اس منوی خود رو تکمیل کنن.

کیک شکلاتی

کیک شکلات پودری، کیک صبحونه شکلاتی، کیک مکزیکی، کیک براونی، کیک برشی شکلاتی، کیک دبل چاکلت، کیک گاناش و حتی کیک قرمز مخملی از نوعای جورواجور کیک شکلاتی هستن که با نام برند تی اس در دسترس شما هستن. شما می تونید واسه سفارش این کیک ها یا به قنادی ناتلی در خیابون سهروردی شمالی مراجعه کنین یا به سایت ناتلی سر زده و مبادرت به خرید اینترنتی این کیک ها کنین.

برند تی اس کیک های خود رو که دوره موندگاری پنج روزه دارن و به صورت روزانه هم تولید می شن، هم به شکل کامل و هم در صورت تمایل شما به شکل برشی به فروش می رساند. ما مطمئن هستیم طعم و ظاهر این کیک ها در نظر مشکل پسند شما مقبول می افتن. همیشه شیرین کام باشین.

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *