کیک تی‌اس؛ شکیل و خوشمزه

کیک موجود وسوسه کننده ایه. موجودی شیرین و جذاب و دل ربا. و طعم شیرین اون چیزیه که کمتر کسی اون رو رد می کنه. تصور کنین روی میز صبحونه ی شما تیکه ای کیک باشه یا بتونین واسه عصرانه کیک خوشمزه ای رو همراه با فنجانی چای یا قهوه بخورین. علاوه بر این کیک، شیرینی سنتی جشن ها و مهمانی ها هم هست. وسیله ای واسه چشم روشنی و شیرین کامی.

ما امروز به شما کیک های تی اس رو پیشنهاد می کنیم. برندی که هم واسه مشتریان عادی اجناس خود رو عرضه می کنه و هم واسه صاحبین کسب و کارای جور واجور اجناس خوب و متوعی داره. کسب وکارهایی مانند کافی شاپ ها، رستوران ها، سفره خونه های سنتی، بوفه ها، هتل ها، مجموعه های ورزشی، بیمارستان ها و تالارهای جشن و مهمانی. این کیک ها به صورت روزانه و براساس جدیدترین فناوری ها و روش های مکانیزه تولید می شن و بین پنج روز تا یه هفته زمان نگهداری در یخچال دارن. اگه شما واسه استفاده ی روزانه ی خود خواهان شکل های جور واجور کیک های تی اس هستین؛ می تونید واسه جفت و جور ی کیک موردعلاقه ی خود به قنادی ناتلی در خیابون سهروردی شمالی مراجعه کنین. یه نکته ی مهم و باحال اینه که شما می تونید این کیک ها رو به صورت برشی هم بخرین.

اول اجازه بدید نام شکل های جور واجور کیک های تی اس عرضه شده در قنادی ناتلی رو به شما بگیم و بعد تعدادی از کیک های متفاوت این برند رو با توضیحات بیشتر به شما معرفی کنیم. برند تی اس کیک چای سبز، کیک قرمز مخملی، برشی شکلاتی، برشی ترامیسو، چیزکیک کارامل، چیزکیک نیویورکی، دبل چاکلت، دو رنگ، برشی کارامل، کشمشی، ساده وانیلی، سیب، گردویی، هویج، گاناش، مکزیکی، موکا و کیک براونی رو با طعم هایی به یاد موندنی و ظاهری بسیار قشنگتر و چشم نواز در اختیار دوست داران کیک و شیرینی قرار می دهد.

کیک قرمز مخملی دسر یا کیکیه از نوع کیک لایه ای که در رنگ های قرمز تیره، قرمز روشن یا رنگ هایی با شید قرمز-قهوه ای جفت و جور می شه. این کیک در طعم های وانیلی و شکلاتی درست می شه و معمولا روی اون رو هم با خامه سفید پوشش میدن. کیک تی اس با تولید یه کیک قرمز مخملی منحصربه فرد نشون داده که می تونه پاسخگوی ذائقه های جور واجور باشه.

کیک چای سبز معمولا کیکی نرم با رنگی روشنه و شیرینی مطبوعی داره. به خصوص وقتی که این شیرینی در کنار طعم چای سبز قرار می گیرد. این کیک خوش رایحه رو بیشتر با به کار گیری خامه می پوشانند و البته خامه ی اون رو به رنگ سبز درمی بیارن. همون طور که گفتیم این کیک عطر و طعم چای سبز رو داره و دسر متفاوتی حساب می شه. کیک تی اس هم کیک چای سبزی تولید می کنه که نمی دونین اون رو بخورین یا یه گوشه بذارین و از دیدن خوش رنگی اون لذت وافر ببرین.

مخلوط صاف و مخملی طور شکلات و خامه رو در فرانسه اصطلاحا گاناش می نامند. گاناش در فرانسه خیلی معروفه. البته بعضی نقل قول ها می می گن که ریشه ی گاناش به کشور سوئیس برمیگرده. وقتی که به عنوان به عنوان پایه ای واسه درست کردن ترافل ازش استفاده می کردن. بعضی به اون گاناچ یا گاناژ هم می می گن اما با در نظر گرفتن فرانسوی بودن این کلمه، به نظر می رسد چون در فرانسه “ch” ، “شین” تلفظ می شه، گاناش تلفظ درست باشه. طعم و کیفیت گاناش در درجه اول بستگی به کیفیت شکلات به کار رفته در دستور جفت و جور ی اون داره و مهم اینه که از شکلات خالص استفاده شه. یعنی شکلاتی که فقط شامل شکلات، شکر، کره، کاکائو و وانیل باشه. به طور سنتی گاناش ترکیبیه از خامه و شکلات با روند تولید تقریبا طولانی و سخت. شما می تونید یکی از بهترین نمونه های کیک گاناش رو میان اجناس کیک تی اس پیدا کنین. کیکی که اتفاقا در کمتر قنادی نمونه ی اون رو پیدا می کنین.

براونی (Chocolate brownie) یه شیرینی شکلاتی بسیار مطبوعه که از آرد، کره، تخم مرغ، شکر، شکلات یا پودر کاکائو جفت و جور می شه. یکی از فرق های این کیک با کیک شکلاتی معمولا در اندازه کمتر آرد اون به هنگام پخت و پزه. براونی یکی از محبوب ترین شیرینی های آمریکا و کانادا هستش و ظاهر بسیار شیک و مجلسی هم داره. معمولا این کیک رو به صورت تخت و چهارگوش قالب می زنند و از دید شکل و طعم بافت، چیزی بین کیک و بیسکوئیته. براونی وقتی برش می خورد و تعداد اون زیاد می شه به صورت جمع، براونیز Brownies نامیده می شه. برند تی اس از این مدل کیک هم غافل نمونده و شما رو دست خالی روونه ی خونه نمی کنه.

روش درست کردن کیک وارونه کرنبری

روش درست کردن کیک کلم عربی

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *