طعم و بوی این کوکو بسیار دلپذیره، اون رو آماده کنین و از خوردن اون در کنار خونواده تون لذت ببرین.
کوکوی کرفس و گشنیز
مواد لازم واسه ۱۴ نفر:
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
گشنیز خرد کرده ۲ دسته (حدوداً ۱۵۰ گرم)
برگ های تازه کرفس خرد کرده ۱۰۰ گرم
تره ی خرد کرده ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
آرد سبوس دار ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
روغن واسه سرخ کردن به اندازه لازم
روش جفت و جور:
* اول تخم مرغ ها رو در ظرف مناسبی بشکنید و با قاشق هم بزنین.
* اون گاه سبزی ها، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین و به طور کاملً مخلوط کنین.
* بعد در تابه ی مناسبی، روغن بریزین و روی حرارت بذارین. حالا از مایه با قاشق سوپ خوری درون روغن بریزین و با پشت قاشق سطح اون رو کمی صاف کنین و صبر کنین تا سرخ شه.
* بعد اون رو برگردونین تا طرف دیگش هم سرخ شه، اون گاه کوکو رو در ظرف مناسبی بذارین و اون رو با کرفس یا گشنیز تزئین کنین.
جمع آوری : آلامتو