کوکوی خوشمزه و دلپذیر با کرفس و گشنیز..


کوکوی خوشمزه و دلپذیر با کرفس و گشنیز..

 

 

طعم و بوی این کوکو بسیار دلپذیره، اون رو آماده کنین و از خوردن اون در کنار خونواده تون لذت ببرین.

 

 

 

 

 

کوکوی کرفس و گشنیز

مواد لازم واسه ۱۴ نفر:

تخم مرغ                                            ۲ تا ۳ عدد

گشنیز خرد کرده                                 ۲ دسته (حدوداً ۱۵۰ گرم)

برگ های تازه کرفس خرد کرده             ۱۰۰ گرم

تره ی خرد کرده                                   ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه                        به اندازه لازم

آرد سبوس دار                                  ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری

روغن واسه سرخ کردن                      به اندازه لازم

 

روش جفت و جور:

* اول تخم مرغ ها رو در ظرف مناسبی بشکنید و با قاشق هم بزنین.

* اون گاه سبزی ها، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین و به طور کاملً مخلوط کنین.

* بعد در تابه ی مناسبی، روغن بریزین و روی حرارت بذارین. حالا از مایه با قاشق سوپ خوری درون روغن بریزین و با پشت قاشق سطح اون رو کمی صاف کنین و صبر کنین تا سرخ شه.

* بعد اون رو برگردونین تا طرف دیگش هم سرخ شه، اون گاه کوکو رو در ظرف مناسبی بذارین و اون رو با کرفس یا گشنیز تزئین کنین.

 

 

جمع آوری : آلامتو